Asian BBQ Restaurant

Thai Restaurants vind je in heel Europa maar er is maar één Moo Kata Traditioneel Thais BBQ restaurant. En deze zit dit jaar in Schiedam.
Dit unieke restaurant wordt gerund door 2 Rotterdammers. 6 maanden per jaar laten ze de Schiedammers, Rotterdammers en toeristen genieten van deze heerlijke mix van hotpot en gril. De rest van het jaar wonen zij in Thailand. Als je binnenkomt voel je je meteen op vakantie. De relaxte ambiance, goede muziek en de heerlijke geur van de BBQ.

Je gaat hier niet zomaar barbecuen. Van het begin tot het eind wordt je hier meegenomen in een sfeer waar je je meteen thuis voelt. Na een speciale uitleg van onze BBQ Chef kun je een keuze maken uit ons uitgebreide buffet met verschillende soorten gemarineerd vlees en vis. Heerlijk geurende pandan rijst en komkommer salade om de eventuele pittige sausjes af te koelen. De zelfgemaakte sauzen zijn er van mild tot pittig dus voor ieder wat wils. Met de verse groente kun je de bouillon in de rand van de BBQ op smaak maken. Maar wacht tot de smaken van vlees en vis in de bouillon trekken, dan is het tijd om de verrassende smaak van de soep te proeven.

Na 6 maanden vinden ze het genoeg en gaan ze terug naar hun stekkie in Thailand. Waar? dat weten maar weinig mensen.
Je moet dus goed in de gaten houden wanneer ze open of dicht gaan. Ze verhuizen regelmatig naar een andere locatie. Binnen de stad of naar het buitenland. Je kunt deze vrije ondernemers volgen via social media. Ze zijn ieder jaar open van juli t/m december

Asian BBQ is het enige Traditionele Thai BBQ Restaurant van Nederland.